2013-01-08 15:18:32• hírek • X

Új akciókkal várja vásárlóit Zada Boutique!

Használd ki most a Zada Boutique vonzó akcióit, hiszen az eredeti árnál olcsóbban, akár a feléért juthatsz hozzá a őszi-téli kollekciók darabjaihoz! Ebben a periódusban a bolt magas árengedményekkel várja vásárlóit.

A Zada Boutiqe már évek óta változatos ruha kollekciókkal, kiegészítőkkel, kedvezményekkel és nem utolsósorban minőségi darabokkal fogadja látogatóit Szatmárnémetiben, a Stefan cel Mare utca 4. szám alatt.

Az üzlet számára fontos a minőségi alapanyag és az elsőosztályú kivitelezés, célja pedig, hogy újabb és újabb ruhadarabokkal várja mindazokat, akiknek számára fontos a kisugárzás, az igényesség és a stílusos megjelenés.

Az üzletben a minőségi női és a férfi divatárutól kezdve, kiegészítők és ékszerek széles választéka megtalálható. A női ruhakollekció a legjobb hazai gyártók termékeiből állt össze, a férfi ruhák többsége pedig holland eredetű.

Aki még szívesen szemezgetne a téli hónapok divatjából, annak most mindenképp érdemes körülnéznie a Zadaban, hiszen az eredeti árnál jóval olcsóban juthat hozzá a kívánt termékhez. A vásárlók az ékszereken kívül, minden egyéb termékre 10 és 40 százalék közötti kedvezményben részesülnek.

Zada Boutique Szatmárnémetiben, a Stefan cel Mare utca 4. szám alatt. Nyitva tartás: 9.00-19.00.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: